Om oss

Alltid med mer personlig service

För över 20 år sedan gjorde vi vår första leverans? Vi minns den fortfarande med samma stolthet och spänning. Kanske vågade vi då inte tänka framåt i tiden, utan bara sätta upp nya korta mål. Idag kan vi med glädje konstatera att efterfrågan av våra tjänster ökar. Vi har genom enkelt, brett och lokalt blivit en uppskattad leverantör i Stockholms området. God bra service sparar tid!

Vad erbjuder vi?

Kontorscompaniet arbetar under fyra affärsområden: Kontorsvaror, Trycksaksproduktion, Presentreklam och Profilartiklar.
Här kommer en liten kort presentation vad vi kan göra för dig:

Kontorsvaror

Hos oss kan du välja hur du enklast vill beställa dina produkter. Vi erbjuder dig både en webbshop och personlig service. Ibland kanske det känns lättast att sätta sig ner och lägga in din beställning och andra gånger vill du få råd eller söker en udda artikel. Var sig du väljer det ena eller det andra alternativet blir vi alltid lika glada att höra av dig.

Profil produkter

Ett område som vi satsar på och växer inom är produktmedia. Visste du att du kan trycka valfritt budskap på 90 000 isskrapor för samma kostnad som en helsida i en av våra större kvällstidningar? Isskrapan räddar sedan många isiga morgnar under flera år, medan tidningen slängs efter en dag. Naturligtvis är det svårare än att köpa några isskrapor för att lyckas med sin marknadsföring. Vi arbetar därför tillsammans med våra kunder och sätter upp en marknads- och aktivitetsplan som hjälper dig att lyckas i din kommunikation. Kontakta oss så ska vi tillsammans med dig skapa en plan för bra kommunikation med produkt media.

Trycksaker

Det är med en stolthet som jag ser på vår trycksaksproduktion. Genom nyinvesteringar och förbättringar har vi stärkt vår position inom detta affärsområde.

I vårt egna tryckeri gör vi bland annat:
Offsettryck, kopiering, digitaltryck, storformat och formgivning. Behöver du hjälp med visitkort, brevpapper, dekaler eller plåtskyltar?

Genom ett webbaserade system kan man givetvis göra sina trycksaksbeställningar men framförallt lagra senaste versionen med de senaste ändringarna. Om du inte vill att en trycksak går till produktion går du enkelt in och låser filen. Detta instrument har där gjort att vi minskat risken för feltryck. Kontakta oss så berättar vi mer.

Distribution och lagerhållning

När dina trycksaker kanske du vill ha hjälp med att adressera, kuvertera och distribuera dem till dina kunder - vi hjälper dig. Då lokalkostnaderna ökat i centrala delar är det onödigt att fylla dem med förvaring. Vi hjälper till med lagerhållning och avrop. Som kund beställer du i även dessa varor i vår webbshop. På så sätt har du en bra kontroll och överblick på dina trycksaker och profilartiklar.

Idé och design

Dina trycksaker är en del av ditt företags ansikte utåt. Snygg och genomtänkt formgivning skapar förtroende och ökad försäljning. Genom oss får du tillgång till allt du behöver för din trycksaksproduktion. Våra formgivare Marcus och Agneta hjälper dig gärna att ta fram förslag.

Lediga arbeten i KC-gruppen

Säljare

Om du idag arbetar med försäljning av förbrukningsvaror till företag i inom något av våra produktområden är du välkommen med att skicka din CV till Mikael Nilsson eller Mårten Stenervall.

Våra dotterbolag

DHL Reklam Till hemsida
Tryck & Skyltforum Till hemsida